LOADING
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5

Main Menu

Oraret

Famullia ne Harte

Vizitoret

10331
SotSot4
DjeDje21
Kete javeKete jave4
Kete muajKete muaj553
GjithsejtGjithsejt10331
Ne linje: 1

Komuna Kallmet

Radio Maria

Vatikani

Radio Vatikani

IVE

Te rinjt e famullise ne Berat.

Kerko

Mendime shpirterore

Litanite

Jete Shenjterish

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
images/stories/St_thomas.jpg SHËN TOMA SHËN TOMA, APOSTULL Një ndër figurat biblike, me të cilin Jezusi i ngjallur merret personalisht, është shën Toma. Të kërkojmë bashkë... READ_MORE
images/stories/Matthew_the_Evangelist.jpg Shën Mateu Shën Mateu, apostull e ungjilltar Me 21 shtator Kisha Katolike kremton Shën Mateun, apostull e ungjilltar. Emri Mate –hebra... READ_MORE
Shën Dorotea Kopitea Shën Dorotea Kopitea NËNË E TË VARFËRVE Don Pedro Nolasko Kopitea dhe Izabela Vitolta të cilet patën 18 fëmijë. Dorotea qe nga të fund... READ_MORE

Famullia ne facebook